Gjuteri

Smartoff gör jobbet med dig och hjälper till med smart överblick som är A och O, Smartoff från start till mål helt enkelt!

 

Du kan göra allt från din första kalkylrad till följesedel.

 

Vi har anpassade funktioner såsom ritningshantering, körplan, mätprotokoll, egenkontroll och mycket mer.

 

Boka gärna en presentation så berättar vi mer! Boka här

Vi kommer självklart ut och visar helt kostnadsfritt!

Standardfunktioner

Kalkyl
Plan
Förfrågan
Ordererkännande
Order
Följesedel

För dig som har ett gjuteri, har vi anpassade funktioner…

  • Spårbarhet

Spårbarhet både på betong och dess blandning. Kontrollmått på betong är också en viktig pusselbit att ha spårbar. När ni använder Smartoff så ingår alla dessa delar. Ordern kommer in och kontrollplan skapas. Mått kan anges direkt i plattan eller datorn. Allt sparas och kan skrivas ut eller skickas.
  • Arbetsorder

Arbetsordern skapas direkt du gör en order och kan innehålla instruktioner, tidrapporteringsrader, avvikelsehantering och uppföljning av ritningsändringar. Vi har skrivit ”kan innehålla” eftersom du bestämmer vilken information som skall finnas. Man kan också göra en enkel order med bara några klick.
  • Ritningar

När du lägger till ritningen i ordern finns den alltid tillgänglig för de som skall a eller de som skall kontrollmäta. Antingen att man laddar ned och skriver ut ritningen eller att man tar upp den på en skärm.
  • Planen

Planen visar i första hand när ordern skall levereras. Alla har sedan tillgång till planen vilket gör att alla jobbar mot att leverera i tid.
  • Förenkla i produktion

Rapportering är snabbt och enkelt så det finns ingen anledning att skjuta på det. När personalen trycker ”Färdig” ser du när uppdraget är klart för fakturering.
  • Uppföljning

Uppföljning av kvaliteter mått osv ligger även detta i Smartoff, allt samlat på ett ställe. Du slipper alla papper. (Överst på denna sida skriver Johannes på RHBetong in kontrollmått vid mätning av form före gjutning).
  • Efterkalkyl

Om du gör en kalkyl till ordern innehållande arbetsmoment och material och sedan att personal rapporterar tid på ordern, så får du en efterkalkyl som visar hur ordern gått ekonomiskt. Vissa gör kalkyler på alla jobb, medan andra låter personalen rapportera tid på vissa viktiga ordrar, ungefär som stickprov.
  • Följesedel

När ordern är klar kan du skriva ut ordererkännande, följesedel och mätprotokoll när du vill.

Jag vill veta mer!

Ange er e-postadress så kontaktar vi er inom 48 timmar.